Cover Fenix 85

Fenix 85: Monneke en Johnneke (De Moor)
Eindelijk brengen we opnieuw een album van Bob De Moor. Deze strips uit ’t Kapoentje dateren van 1948. Het album wordt aangevuld met de stop-comic Vodje de zwerver, die de Moor tekende voor het weekblad De zweep eveneens in 1948.

Cover Fenix 84

Fenix 84: Gust de vrijbuiter (Jacques Laudy)
We zijn fier dat we een album van deze miskende Vlaamse stripauteur mogen uitgeven. Dit merkwaardig beeldverhaal uit 1947 verscheen oorspronkelijk in Bravo!. Het is een opeenvolging van onvoorstelbare avonturen, fantastisch, sprookjesachtig, soms wreed realistisch maar allen uitermate sterk, schreef DannY De LaeT in 1973.

Cover Fenix 83

Fenix 83: De musketiers van 't schipperskwartier - weer aan de slag! (RIK)
Het tweede album van de musketiers dat in onze Fenix collectie verschijnt. Nostalgie uit Zonneland getekend door Rik Clément.

Cover Fenix 82

Fenix 82: De vrolijke bengels - De schipbreukelingen (Vandersteen)
Met dit tweede album vervolledigen we de avonturen van de vrolijke bengels die in Het nieuwsblad verschenen zijn in 1948. De laatste gags in dit album zijn een aanloop naar het opnieuw verschijnen van Ons Volkske als zelfstandig weekblad begin 1949.

Cover Fenix 81

Fenix 81: Kitty - Euro Snack (Stallaert)
Kitty, Chips, Bombazijn, Pappie, Bambino en veel hamburgers ! Een nieuw avontuur van Kitty door Dirk Stallaert en Patrick Vermeir.

Cover Fenix 80

Fenix 80: Dees Dubbel en Cesar – De kabouterzwam(RIK)
Een Dees Dubbel en Cesar verhaal dat destijds in de Magnum Collectie diende te verschijnen en we jullie niet willen onthouden. De exclusieve cover is van de hand van wijlen Rik Clément !

Cover Fenix 79

Fenix 79: Kari Lente - De dwangkapper (Bob Mau)
Het negentigste verhaal uit 1980, ondertussen al ons elfde maar tevens het voorlaatste album van Kari Lente in Collectie Fenix. Volgend jaar zullen alle verhalen in albumvorm bestaan!

Cover Fenix 78

Fenix 78: Flipke en de rakkers - op het oorlogspad (Pink) 
Het vorig jaar aangekondigde vervolg op De klub van den zwarten bril door Pink.
Voor het eerst in album.  Geheel in kleur!