Cover Fenix 101

FENIX 101 - Jim Lont - Sluwe baviaan
Jim Lont: Sluwe Baviaan door Erik
Maar liefst 45 (!) jaar na de publicatie in Gazet Van Antwerpen verschijnt eindelijk het allerlaatste Jim Lont verhaal in album. Dankzij de clichés die de tekenaar terug vond in zijn archief kunnen we u deze ongewone James Bond persiflage in een perfecte druk presenteren. Zoals beloofd in BSM 196 wordt dit album aangevuld met een geïllustreerde en uitgebreide bibliografie van Erik Vandemeulebroucke.

Cover Fenix 100

Om het verschijnen van Fenix 100 te vieren een gekartonneerde uitgave van:
FENIX 100 - Het mysterie van de oude burcht door Bob De Moor
Het 100ste album in de Fenix-reeks mocht ons inziens heel bijzonder worden: we zijn blij en trots dat we van de familie De Moor de toestemming kregen om het allereerste album van hun vader uit te brengen. Vermits facsimilés “in” zijn brengen we dit in 1948 uitsluitend in het Frans verschenen album nu zo getrouw mogelijk in het Nederlands: uiteraard in kleur, maar dus ook gekartonneerd. 

Cover Fenix 97

FENIX 97 - De vrolijke bengels - Deel 3 
Een reeks amusante avonturen met onze kostelijke fantast Lambik als commissaris en zijn trouwe vrienden Suske en Wiske.
We zetten onze reeks De vrolijke bengels verder met een chronologische uitgave in oorspronkelijke kleuren van de gags die verschenen in Ons Volkske vanaf 1949. Vorig jaar brachten we delen 5 en 6, dit jaar brengen we delen 3 en 4 met de afleveringen die verschenen van 15 juni 1950 tot 8 november 1951.

Cover Fenix 95

FENIX 95 - Kari Lente - Het superelixir
Stallaert tekende de prachtig cover.