Cover Fenix 119

FENIX 119 - Pluk - Pluk en de valsmunters
Het lang verwachte vervolg op het album dat vorig jaar verscheen!! De enige bestaande platen van het onafgewerkte en ongepubliceerde 3e verhaal: Pluk en de kroonjuwelen van Harakistan, brengen we ter vervollediging bij verschijnen van het album in het magazine.

Cover Fenix 118

FENIX 118 - De Daverende Daden van Dees Dubbel en Cesar - De Golvenstraler
Reeds het elfde album dat wij in onze collectie brengen!

Cover Fenix 117

FENIX 117 - Tijl Uilenspiegel
Na Kasteel Zwartendale vorig jaar brengen we ook dit jaar een album door Gray met een nog niet in album verschenen verhaal van Tijl Uilenspiegel uit Zonneland van de jaren vijftig.

Cover Fenix 114

FENIX 114 - De Vrolijke Bengels 7
Nadat Suske, Wiske en Lambik De Vrolijke Bengels verlaten hadden (zie album 6) publiceerde Vandersteen in het daarop volgende nummer van Ons Volkske een nieuwe aankondiging voor... De Vrolijke Bengels! Gespreid over twee albums brengen wij u de laatste gags die rond deze bende gemaakt werden voor ze vervangen werden door Het Plezante Cirkus. Uiteraard in chronologische volgorde én in kleur!

Cover Fenix 113

FENIX 113 - Nonkel Zigomar, Snoe en Snolleke - Het Geheim van Vulcania
Vergeet de ingekleurde en (qua taal) verkrachte versie die ooit verscheen bij Standaard Uitgeverij! Wij bezorgen u de oorspronkelijke krantenversie uit de jaren '50. De met sappige Antwerpse woorden en uitdrukkingen doorspekte teksten zullen voor een aantal Nederlanders wellicht niet steeds verstaanbaar zijn maar dragen in belangrijke mate bij tot de nostalgie en het leesplezier!

Cover Fenix 111

FENIX 111 - Kari Lente - De ogen van Falsarias
We zetten de traditie verder om u in deze Fenix-reeks jaarlijks te verwennen met 2 nog nooit in album verschenen Kari Lentes. 
Dirk Stallaert zorgde opnieuw voor 2 Bob Mau-covers echter dan echt.